ختماس با کارشناسان شرکت نرم افزاری خورشید پشتیبانی 24 ساعته
سامانه پشتیبانی شرکت نرم افزاری خورشید کارونا

اینماد چیست؟

اگر تابحال حتی یکبار خرید اینترنتی را تجربه کرده باشید، قطعا قبل از خرید، یک سری سوالات ذهنتان را به خود مشغول کرده است که باعث شده  شما را از خرید اینترنتی منصرف کند یا اینکه باعث شود شما با شک زیادی اقدام به خرید کنید. از جمله این سوالات، می تواند موارد زیر باشد: 

1- چطور به این فروشگاه اینترنتی اعتماد کنم؟

2- آیا می توانم خریدم را انجام دهم و بعدا که محصول را تحویل گرفتم، هزینه آن را پرداخت کنم؟

3- چگونه اطمینان حاصل کنم که پس از اینکه هزینه را پرداخت کردم، محصول به موقع به دستم می رسد؟

4-  از کجا مطمئن شوم که این فروشگاه اصلا وجود دارد یا اینکه یک فروشگاه کلاه برداری است؟

5- در صورتی که محصولی که من خریداری کردم با محصول دریافتی یکسان نباشد، من باید چه اقدامی انجام بدهم؟

همانطور که میدانید، در هر کسب و کاری لازم است اقداماتی انجام شود تا مشتریان بتوانند به آن کسب و کار، اعتماد کنند. اینکه وب سایت فروشگاهی شما باتوجه به اصول سئو پیاده سازی شده باشد و رتبه خوبی را در گوگل کسب کرده باشد، بسیار مهم و عالی است اما برای جذب اعتماد مشتری، کافی نیست.یکی از اقداماتی که شما عزیزان می توانید برای جلب اعتماد مشتریان به وب سایت فروشگاهیتان انجام دهید، اقدام به دریافت مجوز اینماد است. پس شما برای کسب اعتماد مشتریان به فروشگاه اینترنتی خود، باید اقدام به دریافت اینماد کنید.

 

اینماد چیست؟

یک مجوز قانونی برای اینکه شما بتوانید در فضای اینترنت فعالیت کنید . اگر قصد دارید اعتماد مشتریان را به کسب و کار خود جذب کنید و در نتیجه فروش خود را افزایش دهید، لازم است اقدام به دریافت نماد الکترونیکی(enemad) نمایید.

اینماد، یک مجوزی است که از طرف سازمان صنعت، معدن و تجارت، تنها به فروشگاه های اینترنتی داده می شود.

 

آیا اینماد دارای انواع مختلفی است؟

بله. اینماد به سه نوع تقسیم میشود که در ادامه توضیح خواهیم داد:

1- اینماد بدون درگاه پرداخت:

نماد بدون درگاه پرداخت برای سایت‌هایی است که صرفا حالت اطلاع رسانی دارند و درگاه پرداخت و فروش ندارند.

توجه داشته باشید اگر یک دامنه اصلی داشته باشید که زیردامنه اش درگاه پرداخت داشته باشد نمی‌توانید برای دامنه اصلی نماد بدون درگاه پرداخت و برای زیردامنه نماد تک ستاره بگیرید. اگر میخواهید برای زیردامنه نماد تک ستاره بگیرید برای دامنه اصلی هم باید نماد تک ستاره بگیرید.

ظاهر گرافیکی نماد بدون درگاه پرداخت مانند نماد بدون ستاره است.

2- اینماد موقت، خاکستری و یا بدون ستاره: 

اینماد خاکستری(بدون ستاره) همان نماد اعتماد موقت است. 

بررسی های لازم توسط کارشناسان اینماد به روی وب سایت شما انجام می شود. در صورتی که وب سایت فروشگاهی شما شرایط اولیه دریافت نماد الکترونیکی (اینماد) را دارا باشد، اینماد موقت به شما داده می شود تا قبل از دریافت اینماد اصلی، به روی وب سایت خود قرار دهید. در واقع اینماد خاکستری، یک راهکار موقت برای جلب اعتماد مشتری است تا زمانیکه نمادهای اصلی سایت آماده شوند.

اینماد خاکستری به کسب و کارهای تازه تأسیس و کوچکی اعطا می شود که ماهیانه تعداد تراکنش های آنها کمتر از 100 عدد و کل مبلغ تراکنش آنها نیز ماهیانه کمتر از 100 میلیون تومان باشد.

اینماد خاکستری را میتوان تنها در چند ساعت و حداکثر در کمتر از 1 روز دریافت کرد. در صورتیکه کسب وکارتان از محدوده مشخص شده برای اینماد خاکستری عبور کرده باشد، می توانید از یک مهلت ده روزه استفاده کنید و اینماد بدون ستاره خود را به اینماد ستاره دار تبدیل کنید.

در صورتیکه اینماد خاکستری (بدون ستاره) را به اینماد ستاره دار ارتقا دهید، نخست نماد یک ستاره به شما داده می شود. اعتبار فروشگاه شما با افزایش تعداد ستاره های اینماد بیشتر خواهد شد.

3- اینماد یک ستاره:

پس از اینکه تمام بررسی های لازم به روی وب سایت شما انجام شد، در صورتی که وب سایت شما تمام شرایط بیان شده از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک را داشته باشد، اینماد یک ستاره به شما اعطا خواهد شد. اینماد یک ستاره در ابتدا، به تمام فروشگاه های اینترنتی که اقدام به دریافت اینماد نموده اند، داده خواهد شد.

4- اینماد دوستاره:

شرط دریافت اینماد دوستاره، فعال کردن SSL سایت می باشد.

SSL یک پروتکل امنیتی است که به روی وب سایت شما فعال می شود. در واقع SSL مجموعه قوانینی می باشد تا ارتباطی امن بین سرویس دهنده و سرویس گیرنده در فضای اینترنت، ایجاد نماید. در ضمن، فعال بودن SSL، باعث میشود  که اطلاعات کاربران نیز در امان بماند.

نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره در حال حاضر بالاترین درجه قابل اعطا از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ایران است. تمامی مراحل خرید از جمله ثبت نام و ثبت سفارش تماما توسط پروتکل های امن SSL انجام می‌شود. ارتباط از طریق این وب‌سایت‌ها امن و مانع دسترسی به درگاه ارتباطی از آی پی های مشکوک و غیر ایرانی می‌شود.

تبدیل اینماد تک ستاره به دو ستاره:

  1. حداقل شش ماه باید از دریافت اینماد تک ستاره گذشته باشد تا امکان دریافت اینماد دو ستاره فراهم شود.
  2. وارد پنل کاربری اینماد میشیم و مراحل زیر رو به ترتیب پیش میبریم.
  • بخش درخواست رتبه‌بندی
  • انتخاب دامنه مورد نظر
  • شروع فرآیند
  • ثبت درخواست
  • انتخاب سطح (مقدماتی: کسب و کارهای نوپا که نهایتا تا اینماد سه ستاره را میتوانند بگیرند، پیشرفته:کسب و کارهای بزرگتر که تا اینماد پنج ستاره را میتوانند بگیرند.) 

 

دلایلی که بیان می کند چرا شما باید اینماد بگیرید:

1- مهم ترین دلیل آن، تاثیر بسیار زیاد اینماد در جلب اعتماد مشتریان است.

2- اگر قصد دارید وب سایت فروشگاهی خود را به درگاه های مستقیم بانکی مانند ملی، ملت و ... متصل کنید، باید اینماد داشته باشید. البته امکان اتصال به درگاه های واسط بانکی مثل زرین پال، بدون دریافت اینماد هم وجود دارد اما کمتر کاربری بدون داشتن اینماد به وب سایت فروشگاهی شما اعتماد خواهد کرد.

3- اگر قصد دارید از ویژگی پرداخت درب محل در فروشگاه اینترنتی خود استفاده کنید، برای جلب همکاری اداره پست، باید اینماد داشته باشید.

 

شرایط دریافت اینماد چیست؟

1- در وب سایت شما باید محصول یا خدمتی ارائه شود.

2- امکان دیدن فاکتور برای کاربر وجود داشته باشد.(سبد خرید)

3- تمامی محصولات قیمت مشخص شده داشته باشند.

4- شخصی که اقدام به دریافت اینماد می کند، باید دامنه سایت نیز به نام او ثبت شده باشد.

5- صلاحیت لازم شما برای داشتن اینماد توسط پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا، باید بررسی می شود و شما باید صبور باشید تا نتیجه به شما اعلام شود.

با توجه به مطالب بیان شده، در صورتی که قصد دریافت اینماد برای وب سایت خود دارید ، می توانید به مطلب آموزش تصویری دریافت اینماد  مراجعه فرمایید و اقدام به دریافت نماد الکترونیکی برای وب سایت خود کنید.

 

هزینه نماد اعتماد الکترونیکی( اینماد) چقدر است؟

در سال های قبل، هزینه دریافت اینماد 40 هزارتومن بود که صرفا جهت هزینه های پستی دریافت میشد. اما در حال حاضر، علاوه برهزینه پستی، هزینه کارشناسی به مبلغ 175 هزارتومان تغییر کرده است. البته ذکر این نکته لازم است که هزینه ای که سال های پیشین پرداخت میشد، برای مدت زمان یکساله بود ولی هزینه فعلی برای مدت زمان دو ساله می باشد.